Pisikolog Yazar İlknur Peder

10 - 16 Mayıs Engelliler haftası 9 Mayıs TSD Kütahya  Şubesi ve TOBB Kadın Girişimcilerin düzenledikleri Engelli Pisokolog Yazar İlknur PEDER' in konusmacı olarak katıldıgı programa Engelli Öğrenci Birimi ve Gönüllü öğrencilerimizle birlikte katılım gösterdik.

Programa  Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir  Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar ile yönetim kurulu üyeleri, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aylin Girgin Oğuz ile yönetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Doğuştan kol ve bacakları olmayan ama hiç bir zaman umudunu kaybetmeyip okul hayatını cok sonra da olsa bitiren İlknur hanımın nasıl hayaline ulaştığını  Pisikolog ve Yazar olduğunu, ilk kitabının " Elim Sende" nasıl yazdığını anlattı.Programın sonunda sayın valimiz Ahmet Hamdi Nayır Pisikolog İlknur PEDER hanımı tebrik etti ve plaket hediye etti. Ardından İlimiz Valisi Ahmet Hamdi Nayır , Kütahyanın  Engelli kardeşi seçilen Engelli Öğrenci Birim personeli Hava ÖZKUL' a hediye takdim etti.

Etkinlik Tarihleri 08 - 09 Mayıs 2017, Pazartesi    |    Saat :10:32
Etkinlik Yeri BENGUSU
Etkinlik Türü Konferans
Konuşmacılar PİSİKOLOG İLKNUR PEDER
31 Mayıs 2017, Çarşamba / 216 defa okundu.