Harbi Sakat Muhabbetler Stand Up Gösterisi

Harbi Sakat Muhabbetler Stand Up Gösterisi Gerçekleştirildi

Engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunları ve engellilerin kendi aralarındaki diyalogları ele alarak “HARBİ SAKAT MUHABBETLER” adlı STAND UP gösterisi ile Türkiye’nin bir çok ilinde gösteri yapmaktadır.

Kültür Bakanlığının gençlere yönelik GENCDES teşvik projelerine katılarak bakanlık tarafından üniversitelerdeki gençlere yönelik gösterim yapmaktadır. Kültür Bakanlığının desteği ile 7 ilde 7 üniversite projesi ile üniversite öğrencileri ile buluşmakta.

Engelli Öğrenci Birimimiz, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve SOYADT Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu, DPÜ TV ile canlı yayın yapılarak, konuk olarak Soner Çoban’ı ve Selahattin Efenin katıldığı StandUp gösterisi yapıldı.

Etkinlik öncesinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan, Soner Çoban’ı Üniversitemizde ağırlamaktan mutlu olduklarını bundan sonra da kendilerini Üniversitemizde görmek istediklerini dile getirerek Soner Çoban’a plaket takdim etti. Üniversitemizde ve Kütahya’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Soner Çoban bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla stand up gösterisi yaptığını söyleyen Soner Çoban yaptığı esprilerle dinleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. İki bölümlük gösteri arasında Selahattin Efe de seslendirdiği türkülerle dinleyicileri derinden etkiledi.

Etkinlik Tarihleri 02 Kasım 2017, Perşembe    |    Saat :08:50
Etkinlik Yeri DPÜ TV
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
06 Kasım 2017, Pazartesi / 21 defa okundu.