Eyaf Expo 2017

EYAF EXPO 2017

Engelsiz Yaşam Fuarı, 30 Kasım-3 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran yüzlerce ürün fuar alanında sergilendi. Engelsiz Yaşam Fuarı’nda ziyaretçiler son teknoloji ürünlerini yakından tanıma ve kullanma fırsatı buldu. Belediyeler, teknoloji firmaları, sivil toplum kuruluşlarının açmış oldukları stantları engelli - engelsiz tüm ziyaretçiler tek tek dolaştı.

Dumlupınar Üniversitesi olarak Türkiye Engelsiz Bileşim Platformu standında Engelli Öğrenci Birimimizde yapılan Engelsiz Yönlendirme ve Bilgilendirme ( Navigasyon ) sistemi - Engelsiz Radyo- Engelli Öğrenciler İçin Evrensel Bilgilendirme Asistanı Projesi projeler ziyaretçilere görsel ve sözlü olarak anlatıldı.

Etkinlik Tarihleri 30 Kasım 2017, Perşembe    |    Saat :13:58
Etkinlik Yeri İSTANBUL
18 Aralık 2017, Pazartesi / 306 defa okundu.