Kütahya Spora Destek

YENSEK DE YENİLSEK DE GÖNÜLLERİMİZ BİR

Kütahya spor ve Anadolu Üniversitesi futbol takımı karşılaşmasına Engelleri aşan kardeşlerimiz sevgi dolu yürekleriyle sahaya gelerek Kütahya sporu desteklediler.

T.C Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu(SOYADT), Kütahya Altı Nokta Derneği, TSD Kütahya şubesi, Otizm Derneği, MS ve Epilepsi Yaşam Derneği, Engelliler Umut Spor ve Yardımlaşma Derneği hep birlikte Kütahya Spora destek verdiler.
Maç öncesi engelli kardeşlerimiz futbolcularla seremoniye katıldılar. Engelli STK ’lar seronomi sonrası takım kaptanlarına ve maç hakemine çiçek takdim ederek başarılar dilediiler. Engelliler maçı saha kenarında izlerken görme engelli kardeşlerimizde tribünde soyadt öğrencilerin bire bir maçı anlatmasıyla güzel bir maç heyecanı yaşandı.

Etkinlik Tarihleri 18 Mart 2018, Pazar    |    Saat :14:21
Etkinlik Yeri STADYUM
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
Etkinlik Sitesi https://youtu.be/smDin7OLK7w
Etkinlik Videosu İzlemek için tıklayınız
30 Mayıs 2018, Çarşamba / 245 defa okundu.