Dumlupınar Üniversitesi Antalya’ da Engelliler İçin Koştu.

05-06 Mart 2016 tarihlerinde Antalyada düzenlenen RUNATOLİA 2016 maratonuna Dumlupınar Üniversitesi Engelliler İçin Koşuyor teması ile katılmıştır.

Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi tarafından organize edilen yarışmaya Dumlupınar Üniversitesi Personelleri, Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konseyi gönüllü öğrencileri, Kütahya Atletizm Masterleri ve Engelli Öğrenci Birimi gönüllü öğrencileri katılarak destek sağlamışlardır.

Yarışma sonunda madalya kazanan yarışmacılar madalyalarını Kütahya merkezde bulunan Engelli derneklerine 21.03.2016 tarihinde  Rektör Yardımcısı ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanı Prof. Dr. Kaan ERARSLAN' ın da katıldığı törenle gerçek sahiplerine teslim etmişlerdir.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, Salı