3 Aralık Dünya Engelliler Günü

RALIK Dünya Engelliler Günü Kütahya Valiliği öncülüğünde ve Aile Sosyal  Politikalar Müdürlüğü, Engelli Öğrenci Birimininde içinde olduğu KÜTHYA Engelli komitesi ile engelli kardeşlerimiz için  bir etkinlik düzenlendi.

Sera AVM  de düzenlenen etkinlik teEengelli kardeşlerimizin yaptığı ürünlerin “BU HAYATTA BİZDE VARIZ" sergisiyle başladı. Gelen ziyaretçiler standları gezilerek bilgiler alındı.

Belediye öncülüğünde engellşi STK  ve üyeleri ile birlikte belediye kültür sarayında yemek yenidi.

Yemekten sonra merkezde bulunan Dumlupınar spor salonuna geçilerek “FARKINDAYSAN ÖZELSİN” temalı pragram ile devam etti. Etkinliğe katılan Protokol, STK temsilcileri, Eğitmenler, öğrenciler, engelliler ve aileleri işaret dili de okunan İstiklal marşını söylediler.

Daha sonra programda bulunan STK  temsilciler ve üyeleri, Özel Eğitim Okulları ve eğittmenleri hazırladıkları gösterileri sundu.

Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, Gönüllü Öğrencileri ve SOYAD Topluluğundan seçilen öğrenciler MS okulunun kurduğu korada görev aldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, Cuma