10-16 Maıs Engelli Haftası

ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMASI

10-16 Mayıs Engelliler haftası sebebi ile 10 Mayıs Perşembe günü Engelsiz öğrenci birimi  Kent Konseyi Engelli Meclisi, Altı Nokta Körler Derneği, Şizofreniyle Yaşam Derneği, Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü, Kütahya İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, MS ve Epilepsi Derneği, Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kütahya Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, TSD Kütahya şubesi, Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’a daha sonra Kütahya Belediyesi Başkanı Kamil Saraçoğlu’na ve  T.C Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’ı makamlarında ziyaret edilerek çiçek verildi.

Saat 12 de valilik önüne işitme engelli derrnek üyelerinin işaret dili ile istiklal marşından sonra şizofreni derneğinin üyelerinden oluşan mehter takımı ile valilik önünden sevgi yolunda yürüyüş yapıldı. Daha sonra Meliha girgin Rehabilitasyon merkezi müdürü Aylin Girgin Oğuz ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sunuldu.eEngelliler güzel ve eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinlik Tarihleri 10 Mayıs 2018, Perşembe    |    Saat :16:07
Etkinlik Yeri
30 Mayıs 2018, Çarşamba / 259 defa okundu.