Engelli Öğrenci Birmimizde Acil Durum Tatbikatı Gerçekleştirildi

Engelli Öğrenci Birmimizdee Acil Durum Tatbikatı Gerçeekleştirildi

11 Eylül 2018 tarihinde Kütahya  Dumlupınar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü gözetiminde Engelli Öğrenci Birimimizde acil durum tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Tatbikat saat 10.00’da yangın alarmının çalması ile başladı. Alarmı duyan çalışanlar acil durum gereği binayı boşaltırlar ve kurtarma ekibi binanın enerji hattını kapatıp yangın söndürme tüpleriyle yangına müdahale edip söndürürler. Daha sonra toplanma yerinde alınan yoklama sonrası bir kişinin eksik olduğu fark edilip  kurtarma ekibi  bina içerisine girerek yaralı kişiye ilk yardım tatbikatı yapılarak ambulans ile hastahneye gönderirler. Acil Durum Tatbikatına  katılan personeller tatbikat esnasında yangın söndürme tüpünün nasıl kullanılması gerektiği hakkında önce eğitim aldılar daha sonra tatbikatta uygulamalı  olarak yangın söndürme tüpünü kullandılar.Tatbikat başarılı bir şekilde sona ermişltir. Engelli Öğrenci Birimi Acil Durum Tatbikatına katılan personeller sırası ile  Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay Engelli Öğrenci Birimi Personeli hava Özkul İş Sağlığı ve Güvenliği koordinatörü Engin Barut Deney Hayvanları Yetiştirme Merkezi Aydın Akçılar Deney Hayvanları Yetiştirme Merkezi Kamil Karakaş Zoonozlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Barış Küçükaksoy Deney Hayvanları Yetiştirme Merkezi Arif Soylu Zoonozlar Uygulama ve Araştırma Merkezi Didem Soylu şeklindedir.

Etkinlik Tarihleri 11 Eylül 2018, Salı    |    Saat :14:12
Etkinlik Yeri ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİ
17 Eylül 2018, Pazartesi / 48 defa okundu.