Eba ve Eybis Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi

TOKAT GAZİ OSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİNDE EYBİS VE EBA ÇALIŞMASI YAPILDI

Dumlupınar Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi‘nin ortaklaşa başlattıkları Engelsiz Bilgilendirme ve Yönlendirme Sistemi ve Engelli Bilgilendirme Asistanı (EYBİS ve EBA) projeleri Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesinde çalışmalar yapılarak hayata geçirldi.  Projeler hakkında Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Engelli Öğrenci Birimi sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanifi Vural’a bilgi verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay ve Akdeniz Üniversitesi'nde Görme Engelliler Birimi sorumlusu Sarper Arıkan’a yapmış oldukları eybis ve eba projesi çalışmalarından dolayı Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin teşekkür belgesi takdim etti.

Etkinlik Tarihleri 02 - 08 Ekim 2018, Salı    |    Saat :11:20
Etkinlik Yeri
Etkinlik Sitesi https://www.gop.edu.tr/duyuruDetay.aspx?d=tr-TR&ampampm=duyuru_detay&ampampid=1883
12 Ekim 2018, Cuma / 50 defa okundu.