Engelsiz Üniversite Birimimizden Anamlı Ziyaret

Engelsiz Üniversite Birimimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü için sayın Rektörümüzü makamında ziyaret etti

Engelsiz Öğrenci Birimi ve  gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte sayın  Rektörümüz   Prof. Dr. Remzi GÖREN hocamızı makamında 24 Kasım  öğretmenler gününü kutladık. Sayın Rektörümüze   Birimimiz ve İlimizde olan engellikle ilgili çalışmaları anlattık. Ayrıca Üniversitemizde okuyan engelli öğrencilerimizi temsil eden, engelli öğrenci temsilcileri rektörümüze kampüs içinde engelliler için yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler. Sayın Rektörümüz Birimimize ziyareti için teşekkür etti. Daha sonra Rektör yardımcısı Birim Başkanımız Prof. Dr. Kaan ERARSLAN hocamızı makamında ziyaret ettik ve 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladık. Öğrencilerimiz Birim Başkanımız Prof. Dr. Kaan ERARSLAN hocamıza kampüs içinde engellilere yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Etkinlik Tarihleri 24 Kasım 2018, Cumartesi    |    Saat :11:11 - 14:11
Etkinlik Yeri
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
25 Kasım 2018, Pazar / 113 defa okundu.