3 Aralık Dünya Engelliler Günü 2018

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri Kütahya Valisi Dr. ÖMER TOROMAN’ı ziyaret ile başladı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. REMZİ GÖREN, Rektör yardımcısı Birimimizin Başkan Prof. Dr. KAAN ERARSLAN, Engelli Öğrenci Birimi Vali yardımcısı MUSTAFA GÜNEY, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü ÖMER TURAN ve engelli STK Dernek temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Daha sonra Kütahya Belediye Başkanı KAMİL SARAÇOĞLU’na makamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ziyaret edildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri Sera AVM de devam etti. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 9 Özel Eğitim Okulları tarafından hazırlanan “GÜNDEMDEYİM” adlı sergi, dans gösterisi yapıldı. Daha sonra ise Engelli STK temsilcileri ve üyeleri ile birlikte ‘Hedefim Sensin’sinema gösterimi ile sona erdi.

Etkinlik Tarihleri 03 Aralık 2018, Pazartesi    |    Saat :14:40 - 14:41
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
17 Aralık 2018, Pazartesi / 246 defa okundu.