İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İL ENGELLİLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2019/1 İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Aile. Çalışma ve Sosyal Müdürlüğü sekretaryasında 17 Ocak 2019 tarihinde Kütahya Valiliği Toplantı Salonunda Sayın Valimiz Dr. Ömer TORAMAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY, Belediye Başkanlığı, KÜTAHYA Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve ilgili kurum STK’lar katılım sağladı.

İlimizde ilki gerçekleştirilen toplantıda engelli bireylerin kamu kurumlarında ve özel hayatlarında yaşadıkları sorunlar değerlendirildi.

Etkinlik Tarihleri 17 Ocak 2019, Perşembe    |    Saat :13:36 - 14:36
Etkinlik Yeri
18 Ocak 2019, Cuma / 200 defa okundu.