Erişebilirlik Teşekkür Belgesi

Engelsiz bir üniversite olma yolunda ilerleyen üniversitemiz 2015 yılından beri erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik alanında çalışmalar yapmaktadır. 2017 yılında bu çalışmalar daha da hızlandırılmış ve ilimizde bulunan Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ ne bağlı İzleme ve Denetleme Komisyonuna yapılan müracaatlar neticesinde, Merkez Kampüsü içerisinde bulunan binalarımız incelenmeye alınmış, engelliler için erişilebilir ve ulaşılabilir olması için eksikler tespit edilmiştir. Üniversitemizin Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ nın ve Engelsiz Öğrenci Birimimizin özverili bir şekilde çalışması neticesinde merkez kampüsü içerisinde bulunan 6 binamıza (Rektörlük, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi, Hüsnü Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu, Konuk Evi, Engelsiz Öğrenci Birimi) T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ nce Kütahya ili Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ verilmiştir.

Üniversitemiz için önemli olan bu belgelerin alım süreci içerisinde yapılan çalışmalarda gerekli hassasiyeti ve özveriyi gösteren Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer KÖSE ve ekibi, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz 17 Ocak 2019 Perşembe günü Rektörlük Toplantı salonunda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN tarafından Teşekkür Belgesi onurlandırılmıştır. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN diğer çalışmalarında başarılı geçmesini aynı zamanda üniversitemizdeki çalışmaların diğer üniversitelere de ışık tutacağını bildirerek dilek ve temennilerde bulunmuştur.

Etkinlik Tarihleri 17 Ocak 2019, Perşembe    |    Saat :14:21
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
21 Ocak 2019, Pazartesi / 79 defa okundu.