1.genişletilmiş Engelsiz Üniversiteler Bölge Çalıştayı

1.GENİŞLETİLMİŞ ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER BÖLGE ÇALIŞTAYI

Evrensel Tasarım ve Erişilebilirlik Çalışmaları temalı 1.Genişletilmiş Engelsiz Üniversiteler Bölge Çalıştayı Akdeniz Üniversitesinin ev sahipliğinde 28 – 29 Mart 2019 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonun da gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizi temsilen Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Şube Müdürü Ali Osman ALTINAY ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’ndan Mimar Celil ÇELİK katılmıştır.

Çalıştayın 1. Günü 13:30 daki Üniversitede Bilişimde Erişilebilir Uygulamalar oturumunda başkanlık yapan Birim Koordinatörümüz Ali Osman ALTINAY aynı zamanda Engelsiz Üniversiteler Yardımcı Teknolojiler Platformu, Engelli Öğrenci Birimleri ve Üniversitemizde ilk olarak yapılan EYBİS ve EBA projeleri hakkında sunum yapmıştır.

Başarılı bir şekilde gerçekleşen çalıştay süresinde yaptığımız projelerle ve engelli öğrenci birimimizin çalışmaları katılan üniversiteler tarafından çok beğenilmiş ve örnek olarak gösterilmiştir.

Etkinlik Tarihleri 27 - 29 Mart 2019, Çarşamba    |    Saat :10:10 - 10:13
Etkinlik Yeri antalya akdeniz üniversitesi
Etkinlik Türü Sempozyum
12 Nisan 2019, Cuma / 112 defa okundu.