Kaynaşma Terapisi ve Uçurtma Şenliği

KAYNAŞMA TERAPİSİ VE UÇURTMA ŞENLİĞİ

Engelsiz öğrenci birimimiz otizm derneği üyelerine uçurtma şenliği için ev sahipliği yaptı.

Engelsiz öğrenci birimi, gönüllü öğrencilerimiz ve sosyal yaşamı destekleme topluluğu öğrencileri ile birlikte Kütahya Otizm derneği güzel minik üyeleri ve aileleri birimize davet ettik.

Bahar şenliği tadında uçurtma şenliği programında otizmli kardeşlerimizle uçurtma uçurup, seramik çamuru ile elimizde şekiller yaptık. Onlarla birlikte masa tenisi oynayıp spor yaptık. Hep birlikte birbirimizin yüzlerini boyadık. Müzik dans oyun ve onlarla güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik.

İkramlarla birlikte otizmli çocuklarımızın aileleriyle sohbet ettik. Kütahya otizm derneği başkanı Ali İhsan Yıldırım ve üyelerine programa katıldıkları için teşekkür ederiz.

Etkinlik Tarihleri 01 Mayıs 2019, Çarşamba    |    Saat :12:10 - 16:10
Etkinlik Yeri ENGELLİ ÖĞRNCİ BİRİMİ
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
09 Mayıs 2019, Perşembe / 117 defa okundu.