Arena Aquamasters

Uluslararası ARENA AQUAMASTERS Yüzme Şampiyonası 01 – 05 Mayıs 2019 tarihleri arasında Marmaris de düzenlendi. Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu ve Engelli Öğrenci Birimi gönüllü üyesi MS Hastası, İİBF SBUİ 3.sınıf öğrencisi Yunus Emre ÖZGEÇ Topluluğumuzu, Birimimizi ve Üniversitemizi temsilen katılmıştır.

05 Mayıs 2019 tarihinde sabah 08:30 da 1.5K Açık Su Yüzme Yarışı  580 kişinin katılımı ile başlamıştır. Öğrencimiz Yunus Emre ÖZGEÇ başarılı bir start almış ve yarışı başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

MS Hastası öğrencimiz Yunus Emre ÖZGEÇ’ in ilk defa katıldığı Açık Su Yüzme Yarışını,  kendi yaş gurubunda 1 Dk. farkla üçüncülüğü kaçırıp Dördüncü olarak kazanmıştır.

Birimimize ve okulumuza kazandırdığı başarıdan dolayı kendisiyle gurur duyduğumuzu ayrıca spor da başarılı olmak için hiçbir şeyin engel olmadığını gösterdiği için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Etkinlik Tarihleri 05 Mayıs 2019, Pazar    |    Saat :17:31
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
15 Mayıs 2019, Çarşamba / 68 defa okundu.