Engelsiz Sonbahar Şenliği

ENGELSİZ SONBHAR ŞENLİĞİ

Engelsiz Öğrenci Birimi MS  Hasta Eğitim okulunun koordine ettiği Sosyal Yaşamı Desteklememe Topluluğu, Büyüdüm Çocuk Oldum Topluluğu ve Dağcılık Topluluğunun desteği ile “Engelsiz Sonbahar Şenliği” yapıldı.

Üniverstemizin Tırmanma duvarı alanında gerçeklesen şenlik etkinliğine Şair Şeyhi İlköğretim Okulu 3. Ve 4. Sınıfı çocukları, Otizm Derneği Üyeleri, MS Hasta Eğitim Okulu ve Üniversitemizin öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Misafir olan minik Öğrenciler Öğretmenleri ile birlikte Bedestende öğrenci yemekhanesinde yemek yediler daha sonra şenlik alanına geçip abileri ve ablaları ile çeşitli alanlarda oyunlar oynadılar, tırmanma duvarına çıktılar ve müzik eşliğinde eğlendiler. Engelsiz sonbahar şenliği çocukların uçurtma uçurması ile sona erdi.

,

Etkinlik Tarihleri 25 Ekim 2019, Cuma    |    Saat :10:44 - 10:45
Etkinlik Yeri EMRE KURUOĞLU TIRMANMA DUVARI
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
13 Ocak 2020, Pazartesi / 222 defa okundu.