Eybis ve Eba Projelerimiz Ege Üniversitesi’ Nde De Hayata Geçti

Üniversitemizde temelleri atılan ve her geçen gün diğer üniversitelere de örnek olan ayrıca paylaşılan projelerimiz EYBİS ve EBA artık Ege Üniversitesinde de kullanılmaya başlayacak.

Sesli olarak sorulan sorulara asistanın sesli karşılık vermesi temeline dayanan Engelsiz Bilgilendirme Asistanı (EBA) ve Engelsiz Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemi Navigasyon (EYBİS) projelerin yürütücüleri Akdeniz Üniversitesi Yardımcı Teknolojiler Birimi Sorumlusu Sarper Arıkan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet BUDAK’a çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ege Üniversitesinde alanda yapılan EYBİS ve EBA proje çalışmaları Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet BUDAK’a sunumla anlatıldı ve Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet BUDAK tarafından beğeni ile karşılandı.

Gönüllü olarak Ege üniversitesinde proje çalışmalarını yürüten Akdeniz Üniversitesi Yardımcı Teknolojiler Birimi Sorumlusu Sarper ARIKAN ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman ALTINAY’ a teşekkür ederek Teşekkür Belgesi ile onurlandırmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, Pazartesi