Engelsiz Öğrenci Birimi Beyaz Baston Festivalin De

6. Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivali: “Ne Sınıflandır Ne Sınırlandır”

Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM), Engelsiz Erişim Derneği’nin iş birliği ve birçok gönüllü kurumun desteğiyle hayata geçirilen “Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivali’nin bu yıl altıncısı düzenlendi.

“Ne sınıflandır ne sınırlandır” temasıyla yola çıkan ve katılımcılara erişilebilir deneyimler yaşatmayı hedefleyen 6. Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivali, 11 Ekim’de Boğaziçi Üniversite Güney kampüsünde yapıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü AliOsman ALTINAY ve Akdeniz Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Eğitmen Sarper ARIKAN Beyaz Baston ve Erişe bilirlik Festivaline Boğaziçi Üniversitesinin daveti üzerine etkinlikte stant açtı. Üniversitemiz de gerçekleşen engelliler için erişe bilirlik üzerine yapılan yazılım projeleri tanıtıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2019, Pazartesi