Engelli Öğrenci Biriminden Kahvaltı Etkinliği

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi, Sayın Rektörümüzün katılımıyla Kütahya Sakatlar Derneği Üyeleri ile sabah kahvaltısında buluştu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı ikramında, Rektörümüz Prof.Dr Kazım UYSAL, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Muammer GAVAS, Rektör Yardımcısı ve Engelli Öğrenci Birimi Başkanı Prof.Dr. Mustafa AYDIN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla BATUR, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Öğr.Grv. Yusuf Ziya BEYDÜZ ile Kütahya Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hatice Yakar ve üyeleriyle birlikte Üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek 08.04.2021 tarihinde bir araya gelmiştir.

Kütahya Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hatice Yakar yapmış olduğu konuşmasında;

“Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Kasım UYSAL’ a, Rektör Yardımcısı ve Engelli Öğrenci Birim Başkanı Prof.Dr. Mustafa AYDIN’ a, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Muammer GAVAS’ a,  Genel Sekreter Prof.Dr. Atilla BATUR’ a Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Öğr.Grv. Yusuf Ziya BEYDÜZ’ e, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Necati Yakup ÜNALLI’ ya, engelsiz birimde çalışan bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Nazik davetinden ve düşüncelerinden dolayı Türkiye Sakatlar Derneği' nin yapmış olduğu Genel Kurulunu tebrik etmek amacıyla düzenlemiş oldukları Sabah kahvaltısı buluşması bizi onurlandırdı. 30 engelli arkadaşımızla birlikte katıldık.  Bizlere kapılarını  sonuna kadar açan Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Kazım UYSAL’ a ne kadar teşekkür etsek azdır. “Değerli Taşlar Takıya Dönüşüyor”  projemiz başlamış olup, epey bir yol almıştır. Bu projede emeği geçen Doç.Dr. Haldun Şekerci, Öğr.Grv. M.Tahir İYİOĞLU, Öğr.Grv. Merve SAYLIK’ a ve diğer proje ortaklarımız Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı’ na teşekkürlerimizi bildiririz. Ayrıca  Üniversitemizle birlikte birçok projelere imza atan ve bu projelerde çok başarılı olan 8 engelli arkadaşımızı istihdam edecek  olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesine şükranlarımızı sunarız.”  şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Bizlerde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi adına, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen, Kütahya Sakatlar Derneği Başkanı Hatice YAKAR Hanımefendiye, yapacak olduğu hayırlı işlerde destek olacağımızı bildirir,  görevinde başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, Çarşamba