MS Okulu Öğrencileri ve Velileri Kütahya Kent Ormanında Piknik Etkinliği Düzenledi.

Türkiye’ de ilk defa Üniversitemiz tarafından kurulan MS (Multiple skleroz) Okulu Öğrencileri 11.07.2021 tarihinde Kent Ormanında piknik etkinliği düzenledi. MS Hasta Okulu projesini yürütmekte olan Prof.Dr. Sibel CANBAZ KABAY Hocamız, Asistan Dr. M. Alperen BARDAKÇI ile Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Öğr.Grv. Yusuf Ziya BEYDÜZ  ve Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü N.Yakup ÜNALLI’ nın katılmış olduğu etkinlikte, Yusuf Ziya BEYDÜZ Hocamızın katkılarıyla,  daha önce çalışma yapıp, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesinde konser veren, MS Okulu Öğrenci Korosunun önümüzdeki günlerde tekrar çalışmalarına başlayacağı belirtildi.

Hoş ve Samimi zaman geçirdiğimiz etkinliğe, bizleri davet eden MS Hasta Okulu Öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, Pazartesi