3 Aralık Dünya Engelli Farkındalık Günü

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Kütahya Valiliğimizin talimatları doğrultusunda   3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Başkanlığında  Engelli STK temsilcileri toplanarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri düzenlemişlerdir.
Program; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü BaşkanlığındaEngelli STK lar ve Engelli Öğrenci Birimi  1 Aralık Cuma günü  Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR beyi ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret ederek başlamıştır.

Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliklere Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR ile eşi Münevver NAYİR, Belediye Başkanı Kamil SARAÇOĞLU ve eşi Aysel SARAÇOĞLU, Vali Yardımcısı Arif YALÇIN, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer TURAN, STK Temsilcileri,Engelli Öğrenci Birimi ve gönüllü öğrencileri,  engelliler ve aileleri katılmıştır. Program boyunca engelli STK lar ve Özel eğitim ve Bakım merkezi öğrencilerin hazırladıkları gösterilerle birlikte engelli kardeşlerimiz eğlenmişlerdir.

Etkinlik Tarihleri 03 Aralık 2017, Pazar    |    Saat :15:00 - 15:01
Etkinlik Yeri BELEDİYE SOSYAL TESİSLERİ
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
31 Mayıs 2018, Perşembe / 311 defa okundu.