Huzur Evinin Birimimize Ziyareti

HUZUR EVİNİN BİRİMİMİİZE ZİYARETİ

Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi Dumlupınar Üniversitesine ziyaret ettiler. Engelli Öğrenci Birimi gönüllü öğrencileri ve Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu öğrencileri ile birlikte huzur evi sakinlerini karşılayıp onlara kampüsü tanıttılar. Üniversitemizde bulunan fizik tedavi hastanesini ziyaret edip başhemşire öncülüğünde fizik tedavi odalarını gezip bilgiler aldılar.

Daha sonra Engelli Öğrenci Birimine geldiler. Burada öğrencilerimiz ile hoş sohbet eden yaşlılarımız gönüllü öğrencimiz Sinan kardeşimizin çaldığı  bağlama eşliğinde söylediği türkülere eşlik ettiler. Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Üniversitemiz Engelli Öğrenci Biriminde ağırlamaktan gurur duyduk.

Etkinlik Tarihleri 20 Mart 2018, Salı    |    Saat :11:40
Etkinlik Yeri ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİ
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
29 Mart 2018, Perşembe / 41 defa okundu.