Engelsiz Çocuk Şenliği

ENGELSİZ ÇOCUK ŞENLİĞİ (Engellliler Haftası)

10-16 Mayıs Engelliler haftası olması sebebi ile DPÜ Engelsiz Birimi 9 Mayıs Çarşamba T.C KÜTAHYA DPÜ kapalı spor salonunda Engelsiz Çocuk Şenliği yaptı. Engelsiz Öğrenci Birimi, Aile Sosyal Politika müdürlüğü, Altınokta Derneği, TSD Kütahya Şubesi, Otizm Derneği, Engelliler Umut Spor klübü,  ve kent konseyi protokolü önce Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN hocamızı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Daha sora hep birlikte şenlik alanına geçtiler.

Engelsiz çocuk şenliği Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN hocamızın açılış konuşması ile başladı. Üniversitemizin toplulukları ve Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlığının destekleri ile katılım gösteren Engelli STK lar ve üyeleri Özel Eğitim okulları üniversitemiz öğrencilerimize mısır, pamuk şeker gibi ikramlar sunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Engelli çocuklarla birlikte müzik eşliğinde onlarla oynadılar ve alanda yalnız bırakmadılar.  Halat çekme, çuval yarışları, yumurta yarışları, animasyon gösterileri, şişme oyun parkı, tekerlekli sandalye yarışları ve çocuk oyunları ile şenliğe gelen misafirler eğlendiler.

Daha sonra Engelliler Umut Spor Klübü ve Otizm Derneği Sporcuları Üniversitemizin olimpik havuzunda yüzme yarışı yaptılar.Spor İl Müdürrü Sadık ÖLÇEN, Aile Sosyal Politikalar şube Müdürü Hüseyin Keleş, Bedensel Engelliler il Temsilcisi Ali Osman Altınay yarışmaya katılan engelli yüzücülere madalyalarını takdim ettiler.

ÇUVAL YARIŞINDAN KARELER

YARIŞMALARDA DERECE ALAN ENGELLİ ÇOCUKLARA REKTÖRÜMÜZÜN HEDİYELERİ

YUMURTA YARIŞINDAN KARELER

Etkinlik Tarihleri 09 Mayıs 2018, Çarşamba    |    Saat :10:26 - 13:27
Etkinlik Yeri DUMLUPNAR ÜNİVERSİTESİ KAPALI SPOR SALONU
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
29 Mayıs 2018, Salı / 126 defa okundu.