Eybis ve Eba Projesi

EYBİS ve EBA Projelerimiz Mersin’ de 85 Ülkenin temsilcilerine tanıtıldı

T.C Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi ile birlikte yürütülen EYBİS ve EBA  projeleri Mersin Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan Dünya Engelliler Birliği (WDU) 6. Genel Kurulunda  "85 ülkeden 130 katılımcı ve konunun uzmanlarına tanıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanın açılış konuşmaları ile program başladı. Üç gün sürecek etkinlik çerçevesinde, "Global Erişebilir Turizm Kongresi" ve "Global Erişilebilir Okullar ve Kapsayıcı Eğitim Kongresi" konularına değinildi.

"Global Erişilebilir Okullar ve Kapsayıcı Eğitim Kongresi" nde Akdeniz Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Görme Engelliler sorumlusu Sarper ARIKAN ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Ali Osman ALTINAY tarafından gelen misafirlere üniversitemizde temelleri atılan EYBİS ve EBA projeleri tanıtıldı.

Beğeni ile karşılanan projelerimiz örnek olmaya devam etmektedir.

Etkinlik Tarihleri 13 - 14 Mayıs 2018, Pazar    |    Saat :16:17 - 16:18
Etkinlik Yeri MERSİN
29 Mayıs 2018, Salı / 249 defa okundu.