Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektör Yardımcısnın Birimimize Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK tarafından 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen Mühendislik ve Fen Bilimlerinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimlerini vermek için üniversitemize gelen Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sefa TARHAN Engelli Öğrenci Birimi Başkanımız Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kaan ERARSLAN ile  birlikte birimimizde incelemelerde bulundu.

Birimde verilen hizmetler, yapılan etkinlikler ve işleyiş hakkında Birim Koordinatörlüğümüzden bilgi alan sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sefa TARHAN yapılan çalışmaları ve gönüllülüğe dayalı hizmet vermesini ayrıca İl de bulunan Engelli STK’ lar ile de ortak hareket edilmesinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek tebriklerini sundu.

Etkinlik Tarihleri 19 Ekim 2018, Cuma    |    Saat :15:10 - 15:11
Etkinlik Yeri
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
31 Ekim 2018, Çarşamba / 24 defa okundu.