Engelsiz Öğrenci Biriminde Huzurevi Moral ve Motivasyon

ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİNDE HUZUREVİ MORAL VE MOTİVASYON

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi ve Sosyal Yaşamı Destekleme Topluluğu birlikte yaşlılar haftası nedeni ile “Huzurevi Moral ve Motivasyon etkinliği” adıyla düzenlenen eğlence 15 nisan 2019 tarihinde saat 14.00 ‘da birimimizde gerçekleşti.

Birimimizde düzenlenen eğlenceye  sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN hocamız, Rektör yardımcısı Engelli Öğrenci Birimi Başkanı Prof. Dr. Kaan ERARSLAN hocamız  ve şair, halk ozanı İsa KAHRAMAN, cümbüş ustası Mustafa KUTLU, Kütahya’mızın rebap-zenlerinden Kudret KARAYİĞİT, Türk sanat musiki sanatçısı Müyesser ÇEKMEZ, Huzurevin de yaşayan  dederimiz ve  gönüllü öğrencilerimiz, sosyal yaşamı destekleme topluluğu öğrencileri katılmıştır. Birimimizin koordinatörü Ali Osman  ALTINAY konuşmalarıyla program başlamıştır.

Rektörümüz  Prof. Dr… Remzi GÖREN konuşmalarıyla devam etti. Şair ve halk ozanı olan İSA KAHRAMAN hocamızın saz üstadlarını tanıtması ve ardından sanatçılarımızın sanatlarına icra etmeleriyle devam etti. Huzurevinden gelen dedelerimiz ve amcalarımız sanatçılarımızın söyledikleri güzel türkülerle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler. Kanal 43 muhabiri Fatih COŞKUN düzenlenen eğlenceye katılıp görüntü ve fotoğraflar aldı. Birimimizde düzenlenen bu güzel eğlencede dedelerimiz, gönüllü öğrencilerimiz  güzel sohbet eşliğinde hoş dakikalar geçirdiler.

Etkinlik Tarihleri 15 Nisan 2019, Pazartesi    |    Saat :14:13 - 14:14
Etkinlik Yeri KDPÜ ENGELSİZ ÖĞRENCİ BİRİMİ
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Etkinlik Sitesi https://www.youtube.com/watch?v=7fP4aC3x0
Etkinlik Videosu İzlemek için tıklayınız
19 Nisan 2019, Cuma / 130 defa okundu.