Gençlerle Engelsiz Öğrenci Biriminde Çiğ Köfte Eğlencesi

Üniversitemizin Eğitim Fakültesi öğrencileri, Soyatd Topluluğu öğrencileri ve Engelsiz Öğrenci Birimi gönüllü öğrencileri ile 14 Mart 2019 günü Engelsiz Öğrenci Birimi nin ev sahipliğinde çiğ köfte eğlencesi düzenlenmiştir.

Etkinliğe sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan ARARSLAN, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. İsmail ÇİFTÇİOĞLU, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Baykal BİÇER ve İlimizde bulunan Kütahya Sakatlar Derneği Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basket takımı katılmıştır.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören Engelsiz Öğrenci Birimi’ nde bulunan öğrencilerle ve sporcularla tek tek sohbet ettikten sonra Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüzden Birim içinde ve dışında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken diğer yandan da öğrencilerin yapmış olduğu çiğköftenin de tadına bakmıştır. Gençlerle hoşça vakit geçiren rektörümüz gençlerin isteği üzerine toplu fotoğraf çekinerek Engelsiz Öğrenci Biriminden ayrılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, Pazartesi