Engelsiz Hobi Atölyesinde İlk Etkinlik Düzenlendi

12/12/2023 tarihinde Engelsiz Öğrenci Birimi ve Genç Tema ve Çevrecilik Topluluğu tarafından ''Geri Dönüşümle Engelleri Birlikte Aşalım Workshop'' etkinliği düzenlendi.

Etkinlik de Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Profesör Doktor Nilüfer Dalkılıç konuşmacı olarak yer aldı. Etkinliğe Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Profesör Doktor Nilüfer Dalkılıç, Genç Tema Topluluğu danışmanı Doçent Doktor Sibel Işık Mercan, Sanatçı Sibel Temelkıran ve ekibi üniversitemiz Engelsiz Öğrencileri Engelsiz Öğrenci Birimi personelleri  Genç Tema topluluğu ve Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencileri yer aldı.Etkinlikte çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla atık malzemeler sanata dönüştürüldü.

Etkinliğin sonunda günün anısına Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Profesör Doktor Nilüfer Dalkılıç'a hediye takdiminde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, Çarşamba